DOBAR POSAO POLICIJE

ZA NE POVJEROVATI! Mladić izazvao prometnu nesreću; Lagao da je pao i zakopao slupani auto!

Photo: Ilustracija /Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Policajci s Hvara uspjeli su riješiti neobičan slučaj.

Naime, policijska postaja Hvar je zaprimila informaciju da je 25. siječnja 2021. godine 25-godišnji muškarac prebačen u splitsku bolnicu jer je zadobio teške tjelesne ozljede.

U cilju utvrđivanja načina ozljeđivanja osobe, policajci su obavili razgovor s liječnikom koji je naveo kako mu je kao uzrok navedeno da je muškarac pao niz stepenice.

Policijski službenici su pregledali navodno mjesto događaj, obavili razgovore, ali tijekom prikupljanja uočili su nelogičnosti i nejasnoće.

Obzirom na to, kao i da je 25-godišnjak do sada evidentiran kao počinitelj prometnih prekršaja, nastavili su prikupljati informacije i došli do saznanja kako postoji mogućnost da je 25- godišnjak imao prometnu nesreću radi čega su izvršili detaljan obilazak lokalnih cesta koje vode od Jelse i mjesta Vrisnik prema drugim obližnjim mjestima.

Između mjesta Zavala i Ivan Dolac uočili su svježe tragove kočenja i bočnog zanošenja vozila, odnosno mjesto gdje se vjerojatno dogodila prometna nesreća, ali na tom mjestu pronađeni su samo dijelovi vozila, a nije pronađeno vozilo.

Daljnjim radom na terenu došli su do saznanja da se na tom mjestu dogodila prometna nesreća, te da je vozilo najvjerojatnije uklonjeno i skriveno kako se ne bi saznalo za prometnu nesreću.

Znajući da je premještanje moguće samo specijaliziranim vozilom, nastavili su prikupljati informacije. Obilaskom šume 29. siječnja, u šumi  u blizini mjesta Vrisnik, pronađen je veći nasip svježe zemlje, a ispod zemlje pronađeno je zakopano vozilo čije dijelove su policajci pronašli na mjestu prometne nesreće, prenose Vijesti.hr

Provedenim izvidima utvrđeno je postojanje sumnje da  25-godišnjak nije prilagodio brzinu vozila stanju i uvjetima na cesti uslijed čega je je izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom, a vozilom je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje vozilom radi čega je protiv njega nadležnom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Također, nastavit će se daljnje istraživanje ovog događaja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views