SRETAN ZAVRŠETAK DRAME

Video | ‘Začuo sam dječji plač…’: Policajac Mile prije 34 godine spasio je bebu od otmice, sada će ju upoznati kao odraslu ženu!

Planiraju se uskoro i sresti, a na druženje će Mile povesti i svoje unučice koje su htjele saznati što je bilo s ukradenom bebom. I tako da ga potakle da je još jednom nađe

Sreća ili intuicija, ne zna Mile ni danas nakon 34 godine. no nakon dojave da se traži ukradena beba iz Splita, Mile Domazet vozeći se službenim motorom došao je pred jednu makarsku konobu. Baš je tu zastao kada je začuo dječji plač i odmah je znao da je na dobrom tragu…., izvještava Dragana Eterović za RTL.hr.

“Jednostavno, zato što je mama povijala na stolu od rostrafaja u kuhinji. Presvlačila je, a imale je nokte duge vještačke I bila je dobro našminkana, a pošto sam ja imao kući malo dijete, znao sam da to mama ne može biti nikako”, ispričao je Mile Domazet.

Otimačica koja je dijete ukrala majci na tržnici i pobjegla prema Makarskoj, nakon svega je završila u zatvoru. tromjesečna djevojčica neozlijeđena je vraćena roditeljima u Split.
Mile je tu priču ispričao puno puta svojim unukama i odlučio pronaći sad već odraslu Branku.

“Jedan od sretnijih dana u mom poslu tada kad sam je našao I sad kad sam je opet pronašao, opet. Dva puta mi se desilo s njom nešto lipo”, ispričao je.

Slučaja pomno isplanirane otmice iz jeseni 1988. Godine I akcije spašavanja, sjećaju se tek rijetki.

“To je više nego dobro, to je jedno djelo koje se ne smije zaboraviti”, govori Ljubo Starčević iz Makarske.

“To je nemoguće, ali je uspio naći. Za roditelje to je nešto fenomenalno”, rekla je Radovanka Šošić iz Brela.

“Neka, neka vidi tko je spasio, neka vidi spasioca svoga, zašto ne”; kazala je Vanja Ostojić iz Makarske.

Iako Branka ne želi istupati u medije, s čovjekom koji je spasio čula se već jučer.

“Bilo je teško meni I njoj, ali smo bili oboje sretni. To je najbitnije. Ona je zadovoljna što sam je tražio uopće, nije znala detalje, otac I mama su joj rekli da je ukradena I nađena u Makarskoj ali nije znala detalje koje ja znam”, rekao je Mile.

Planiraju se uskoro i sresti, a na druženje će Mile povesti i svoje unučice koje su htjele saznati što je bilo s ukradenom bebom. I tako da ga potakle da je još jednom nađe…., izvještava Dragana Eterović za RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari