U LJUBAVI I POLITICI SVE JE MOGUĆE: Stipe Petrina i Božo Petrov zajedno protiv dviju vodećih stranaka

Primoštenski načelinik Stipe Petrina sa svojom je neovisnom listom pristupio projektu okupljanja nezavisnih na platformi Mosta nezavisnih lista, prenosi Hina.

Petrina je u prostorijama Most-a u Zagrebu novinarima kazao da je simpatizirao predsjednika stranke Most Božu Petrova sve do trenutka kada je krenuo s okupljanjem nezavisnih kandidata.

– Posumnjao sam da je možda riječ o režimskome igraču kojemu je cilj stvaranje opcije koja će pridobiti 2 do 3 posto glasača i koja bi služila isključivo razbijanju stvarnih alternativa. To sam već nekoliko puta doživio u svojoj izbornoj jedinici. Međutim, nakon nekog vremena shvatio sam da su Božo i njegovi suradnici stvorili pravu frontu protiv dvije vodeće stranke kojoj sam se jednostavno morao pridružiti. Na zadnjim izborima u našoj izbornoj jedinici je zbog nejedinstva propalo masu glasova – kazao je Petrina objasnivši kako ga je s MOST-om povezala vizija i zajednički ciljevi političkog upravljanja. 

Petrov je pak istakako kako je uz Petrininu nezavisnu listu Most postao jači za veliko ime i veliko iskustvo.

– Zajedno ćemo graditi suradnju i pokušati ostvariti što bolji rezultat na predstojećim izborima – izjavio je Petrov, prvi čovjek MOST-a.

No ne tako davno primoštenski načelnik Petrina, poznat po svojoj izravnosti, nakon odgledanog Dnevnika komentirao je na svome FB profilu čelnika Mosta nezavisnih lista Božu Petrova.

“Vjerovali ili ne, ovaj lik mi je doslovno počeja ići na k…. sa svojom demagogijom”, napisao je u svome stilu Stipe Petrina.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari