IMA POSEBNU ULOGU

Znate li gdje je Kolinda Grabar Kitarović? Nakon Međunarodnog olimpijskog odbora, radit će i u školi!

Marko Lukunic/PIXSELL

Bivša predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović u ponedjeljak, 1. ožujka, pridružila se Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u ulozi Posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte.

Kolinda Grabar – Kitarović podržat će ZŠEM-ovu ambiciju dodatnog širenja međunarodne suradnje i još aktivnijeg angažmana na međunarodnim projektima, pišu Vijesti.hr

Bivša predsjednica prošle godine postala je članicom Međunarodnog olimpijskog odbora pa će tako aktivno sudjelovati i u novom Erasmus projektu koji predvodi ZŠEM.

“U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera angažiraju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku. Način rada ZŠEM-a i ambicije za daljnji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorile su prostor za našu suradnju. Ona počinje s projektom vezanim uz sport i želju ZŠEM-a da se u budućnosti pozicionira kao regionalni centar za obrazovanje sportaša.

Poznato je da oni relativno mladi završavaju sportske karijere, a vrlo često nemaju adekvatnih vještina i znanja koja bi im omogućila razvoj jednako uspješnih poslovnih karijera pa njihovi potencijali često ostaju nedovoljno iskorišteni što je propuštena prilika i za njih kao pojedince, ali i za zajednicu”, istaknula je Grabar-Kitarović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari