KAKVA LOŠA IDEJA

Čovjek s 3,19 promila ‘motorkom’ pilio stabla u šumi; Kolegi umalo prepilio nogu

Photo: Ivica Galovic/ PIXSELL

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teška tjelesna ozljeda protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pijani muškarac motornom je pilom teško ozlijedio čovjeka koji mu je pomagao u šumi te mu gotovo prepilio nogu.

Taj strašni incident dogodio se u šumi na križevačkom području u ožujku ove godine, a policija je danas izvijestila kako je čovjek kazneno prijavljen zbog nanošenja osobito teške tjelesne ozljede. Napuhao je čak 3,19 promila, pišu Vijesti.hr

“Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 47-godišnjakom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede.

VIDEO DANA:

Sumnja se da je u ožujku ove godine u šumi na križevačkom području pod utjecajem alkohola od 3,19 promila, neadekvatnim i nesigurnim rukovanjem motornim pilom prilikom piljenja stabla, koje mu je pridržavao 52-godišnjak, istome zadao tešku tjelesnu ozljedu u predjelu noge”, otkrili su iz policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teška tjelesna ozljeda protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari