Pretužni detalji tragedije s troje mrtvih: ‘Poginuloj ženi danas je bio rođendan, išli su u posjet sestri koja je rodila’

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Djevojčica je nažalost, od ozljeda zadobivenih u nesreći, preminula u bolnici

Hrvatsku je u četvrtak ujutro pogodila vijest o strašnoj nesreći u Bolfanu gdje su smrtno stradali žena i dvoje četverogodišnje djece. Kako je policija objavila, 27-godišnja žena upravljala je osobnim vozilom iz smjera Svetog Petra.

Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica – Varaždin. U naletu je smrtno stradala vozačica osobnog vozila te 4-godišnji dječak, putnik iz vozila.

Dvoje putnika, muškarac starosti 28 godina i 4-godišnja djevojčica su tom prilikom ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica. Djevojčica je nažalost, od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, preminula u spomenutoj bolnici u 10.35 sati”, priopćila je varaždinska policija.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Ravnatelj bolnice Mate Devčić izjavio je nakon nesreće da se četverogodišnjakinju reanimacijom pokušalo spasiti tijekom prijevoza do bolnice.

Pokušaj oživljavanja nastavljen je i u prostorijama bolnice, ali unatoč trudu liječnika umrla je u 10.30 sati, kazao je Devčić i dodao kako je djevojčica jedina osoba koja je iz Bolfana dovezena u tu bolnicu.

Kao piše ePodravina, preminuli dječak sin je tragično stradale žene i muškarca koji je bio u automobilu, a čiji život nije ugrožen, dok je djevojčica bila njihova nećakinja. Živjeli su u Karlovcu Ludbreškom, a kako su ePodravini rekli njihovi poznanici, stradaloj je danas bio rođendan.

A RTL doznaje kako muškarac, inače suprug poginule, nema ozljede opasne po život. Nalazi se u domu zdravlja Ludbreg. Navode i da je djevojčica koja je preminula s obitelji rodbinski povezana, točnije ona je kći sestre od poginule 27-godišnjakinje. Kako doznaju, išli su u posjet sestri u bolnicu koja je rodila drugo dijete, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari