IDEJA ZA IZLET

Jeste li znali da se na samo pola sata vožnje od Rijeke nalazi prekrasna farma simpatičnih alpaka?

Na rubu predivne prirode, u Driveniku, smjestila se farma alpaka koja nudi jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje životinja i prirode. Udaljena niti pola sata vožnje od Rijeke, ova obitelj, vođena dugogodišnjom ljubavlju prema životinjama, ostvarila je svoj san otvaranjem ranča gdje posjetitelji mogu uživati u trenucima povezivanja s neodoljivim životinjskim prijateljima. Ovdje se svaki posjetitelj može prepustiti opuštajućem ambijentu, stvoriti nezaboravne uspomene i otkriti radost koja dolazi iz direktnog kontakta s prirodom.

Farma je otvorena za sve, od vrtića do privatnih proslava, a radno vrijeme omogućuje fleksibilne posjete. Tijekom vikenda, obitelji mogu uživati u cijelom spektru aktivnosti. Posjetitelji mogu doživjeti čaroliju ovog ranča za samo 7 eura za djecu uzrasta od 5 do 14 godina, dok su mališani do 4 godine slobodni. Paket za roditelje s djecom čini ovu avanturu još povoljnijom, omogućujući svima da se opuste i uživaju u trenutku.

Na farmi alpaka, posjetitelji imaju priliku upoznati šarmantne stanovnike, uključujući tri prekrasne alpake – Cocco, Amadeus i Max. Njihova prijateljska narav i meka vuna osvajaju srca svih koji ih dođu posjetiti. Osim alpaka, tu su i veseli poniji, nestašne ovce, razigrane koze te simpatične patke koje se sunčaju u svom bazenu. Svaki kutak ove farme nudi priliku za igru i interakciju, posebno za najmlađe, koji se mogu zabaviti na gumenom gradu dok roditelji uživaju u miru i tišini.

Farma alpaka nije samo mjesto za susret s ljubimcima; to je i mjesto gdje se cijeni dobrobit životinja. Posjetitelji se mole da poštuju pravila i sigurnost, čime se osigurava sretna i zdrava atmosfera za sve. Uz prostrani parking i ugodan ambijent, ovaj ranč pruža idealno mjesto za obiteljski izlet ili opuštajući dan u prirodi. Posjetitelji će sigurno otići ispunjeni srećom i toplim uspomenama, planirajući svoj sljedeći povratak. Više informacija potražite na linku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari