OSTAO DUŽAN

36-godišnjak iskoristio položaj direktora; Naručio robu i građevinsku uslugu a račun nije podmirio

Kao odgovorna osoba tvrtke naručio robu i građevinsku uslugu u iznosu većem od 13 500 eura, a račun nakon obavljene usluge nije podmirio, izvijestila je policija.

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevara u gospodarskom poslovanju.

Sumnjiči se da je kao odgovorna osoba riječke tvrtke u razdoblju od svibnja 2021. godine pa do siječnja 2022. godine oštetio tvrtku sa sjedištem u Primorsko-goranskoj županiji. Naime, od spomenute tvrtke je naručio robu i građevinsku uslugu u iznosu od oko 13 500 eura, a unatoč obavljenoj usluzi, račun dosada nije podmirio.

Završetkom istraživanja je 36-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari