KRŠ I LOM U PODSTRANI

Sukobila se dva muškarca, ‘radila’ je metalna šipka: ‘Bilo je strašno… stakla i krvi na sve strane’

Foto: Dalmacija danas

Prema izjavama očevidaca, sukob se dogodio bez naročitog povoda, a eskaliralo je kada je jedan od sudionika krenuo šipkom udarati sve oko sebe

Dvije osobe sukobile su se danas oko podneva u Gornjoj Podstrani, a nakon verbalnog, uslijedio je fizički obračun u kojem je stradao i jedan osobni automobil.

Prema izjavama očevidaca, sukob se dogodio bez naročitog povoda, a eskaliralo je kada je jedan od sudionika izvadio željeznu šipku i krenuo udarati sve oko sebe.

“Policijski službenici su izašli na mjesto događaj i u prostorije policije priveli dvije osobe koje se dovode u svezu s događajem te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje”, rekli su iz PU splitsko-dalmatinske za portal Dalmacija danas.

Gospođa koja stanuje nedaleko od mjesta na kojom se dogodio sukob za Dalmaciju Danas ispričala je što je doživjela.

“Ma to je bilo strašno. Nekoliko minuta sukoba, a pred očima kao da mi je prošao cijeli vijek. Izgledalo je kao u filmovima. Željezo u rukama, mislim da je bilo krvi i stakla na sve strane”, kazala je vidno uznemirena gospođa za spomenuti portal, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari