ALKOHOLNI REKORDER VIKENDA

KAOS U 9 UJUTRO! Pijani mladić (28) BMW-om riječkih tablica udario parkirani auto i čovjeka na mopedu. Zaustavio ga – zid!

Foto: Riportal

Protiv 28-godišnjeg vozača je podnesen optužni prijedlog kojim mu je predložena novčana kazna od najmanje 12.500 kuna i izricanje zaštitne mjere upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci

Tijekom proteklog vikenda policija je najveću koncentraiju alkohola u krvi evidentirala u Dramlju, 28-godišnjem hrvatskom državljaninu.

“Riječ je o vozaču koji je jučer ujutro, oko 9.10 sati, pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću. Očevidom je utvrđeno kako je 28-godišnjak upravljajući osobnim vozilom marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, kretao se neprimjerenom brzinom ulicom Prilaz obali gdje je pri tome udario u parkirano osobno vozilo, zatim se okrenuo na kolniku i sudario izravno s mopedom kojim je upravljao 54-godišnjak iz suprotnog smjera te je na kraju udario i u zid.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

U nesreći je 54-godišnji vozač mopeda zadobio lakše ozljede.

Alkoholizirani vozač je priveden u službene prostorije te je po završetku postupanja ,zbog izazivanja prometne nesreće te počinjenja navedenih prekršaja, protiv 28-godišnjaka podnesen optužni prijedlog kojim mu je predložena novčana kazna od najmanje 12 500 kuna i izricanje zaštitne mjere upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari