KRVAVI RASKID Pozvao ženu da izađe iz roditeljske kuće, ubio ju, a potom presudio i sebi

Foto Gordan Panic/GS

Uzrok strašne tragedije koja se sinoć dogodila u Vinkovcima po svemu sudeći narušeni su bračni odnosi. Izgubljena su dva mlada života, i još su se jednom izjalovili pokušaji obitelji i društva da iznađu rješenje kako se jedan bračni brodolom, vjerojatno „zaglibio“ u brakorazvodnoj parnici, ne bi pretvorio u krvavi obračun.

Kako su prvi javili slavonski mediji, tragedija se dogodila sinoć u Vinkovcima kada su smrtno stradali supružnici, 40-godišnjak i 29-godišnjakinja, a sve je danas potvrdila i vukovarsko-srijemska policija.

Mrtva tijela supružnika pronađena su oko 20 sati ispred ispred obiteljske kuće u Ulici H.V. Hrvatinića, a policija sumnja na ubojstvo i samoubojstvo. Točni uzroci smrti znat će se nakon obdukcije, vještačenja i završenoga kriminalističkog istraživanja, navodi policija. Neslužbeno se odmah počelo nagađati kako je riječ o supružnicima koji su bili usred brakorazvodne parnice.

“U tijeku je očevid i ništa drugo ne možemo govoriti prije završetka očevida”, rekao je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske, Domagoj Džigumović.

Portal cibalia.info neslužbeno doznaje kako su pronađena tijela 40-godišnjeg Š.F. i 29-godišnje K.F. Suprug je navodno u večernjim satima posjetio K.F kod njezinih roditelja te je pozvao da izađe iz kuće kako bi porazgovarali o rješenju njhovih problema, No nakon što je K.F. izašla, on ju je usmrtio hicima iz revolvera, a potom život oduzeo i sebi.

Ova strašna tragedija još je jedno upozorenje kako i ljudi iz obiteljskog okruženja, odgovorne službe i cijelo društvo moraju pokušati učiniti još i više kako bi pomogli ljudima koji se nađu u situaciji krajnje narušenih bračnih ili međuljudskih odnosa uopće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari