UVALA POROZINA

LJETNE GADOSTI: Divljao na plaži na Cresu, ozlijedio i policajca!

Pixsell

Prilikom postupanja zbog remećenja reda i mira na plaži, 37-godišnjak je lakše ozlijedio jednog policijskog službenika

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi.

Sumnjiči se da je u nedjelju, 19. srpnja, u popodnevnim satima s još dvojicom 28-godišnjih hrvatskih državljana, na plaži uvale Porozina na Cresu glasnom glazbom i vikom remetio javni red i mir.

Dojavom građana policijski službenici su ubrzo došli na mjesto događaja, a 37-godišnjak je pritom ometao njihovo postupanje, vrijeđao ih i omalovažao te s namjerom sprječavanja službene osobe u obavljanju ovlaštenih radnji, jednog policijskog službenika udario i lakše ozlijedio.

Počinitelji su potom uhićeni i privedeni u službene policijske prostorije gdje im je i utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u rasponu od 1,22 do 1,99 promila.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 37-godišnjak je za navedeno kazneno djelo kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Ostala dvojica počinitelja su prijavljeni nadležnom općinskom sudu sukladno Zakonu o remećenju javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari