MOKRI KOLNICI UZIMAJU DANAK: Vozač u Kvaternikovoj izgubio kontrolu nad automobilom, udario u stup i ispao iz vozila

Teška prometna nesreća dogodila se danas u Kvaternikovoj ulici a uzrok je po svemu sudeći vožnja neprilagođena uvjetima na (izrazito mokroj i skliskoj) cesti

Mnogi stanovcnici Donje Vežice požalili su nam se ovih dana kako je jedna od najvažnijih prometnica u tom dijelu grada, Kvaternikova ulica, za kišnih dana izrazito skliska i opasna za vožnju. „Cesta je gora nego po ledu vozit i svi kližu po njoj“, tvrdi jedan naš čitatelj.

Čini se da su upravo kiša i mokri i skliski kolnik suodgovorni za nesreću koja se danas dogodila u Kvaternikovoj ulici – očevici kažu, već druga gotovo istovjetna u tjedan dana!

Prema pričama očevidaca vozač osobnog vozila u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u stup javne rasvjete te u  ogradni zid nakon čega je silom inercije ispao iz vozila.

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su pripadnici hitnih službi – ekipa hitne medicinske pomoći odnosno prometna policija koja je osigurala mjesto udesa i pristupila obavljanju očevida nesreće.

Promet je tim dijelom grada neko vrijeme tekao usporeno i otežano.

Foto: D. Dasović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari