OPREZ, VRUĆINE! Starija žena onesvijestila se u „petici“, vozač i putnici pozvali Hitnu

Klimatski varljivo doba godine naglim promjenama temperature probleme stvara posebno starijim građanima, stoga je dobro biti oprezan – pogotovo u izvanrednim uvjetima gužvi u zagrijanim gradskim autobusima

Jedna starija žena danas je kolabrirala u gradskom autobusu broj 5 koji je oko 12.30 prometovao na liniji Jelačićev trg – Drenova. Ženi je naglo pozlilo, na nekoliko minuta se i onesvijestila, a sve se događalo malo iznad rotora kod trgovačkih centara na Škurinjama.

Vozač Autotrolejeva autobusa nakon što je upozoren na zdravstveni problem jedne putnice odmah je zaustavio autobus i pozvao hitnu medicinsku pomoć te obavijestio nadležne o slučaju. Putnica nije mogla iz autobusa i vožnja se nije mogla nastaviti pa su ostali putnici izašli iz vozila pričekati drugi autobus.

AUTOBUS MUČNINA2

Nakon otprilie pet minuta gospođa kojoj je pozlilo je došla k sebi, no do dolaska vozila hitne službe nije bila sposobna izaći iz autobusa.

Klimatski varljivo doba godine naglim promjenama temperature posebne probleme stvara starijim građanima, stoga je dobro biti oprezan – pogotovo u izvanrednim uvjetima gužvi u zagrijanim gradskim autobusima.

Ljudi se u ovo doba godine, preporučljivo je, moraju obući slojevito kako bi se u situacijama gužvi u zatvorenim prostorima mogli brzo i jednostavno osloboditi viška odjeće, a nije zgorega u torbi ili ruksaku nositi i bočicu s vodom ili kakvim prirodnim vitaminskim napitkom kako tijelo ne bi patilo zbog nedostatka tekućine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari