PAZI SAD OVO! Podacima putnika vozač autobusa otvarao račune u kladionicama!?

Foto: Ilustracija

Vozač autobusa iz Ploča završio je u pritvoru zbog sumnje da je fotografirao bankovne kartice i osobne isprave dvoje putnika te njihov novac ‘prebacio’ na račune otvorene u kladionicama, doznaje se u policiji a prenosi Hina.

Uhićeni 28-godišnjak u petak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, izvijestila je policija koja je protiv njega podnijela kaznenu prijavu za računalnu prijevaru i neovlaštenu uporabu osobnih podataka.

Policija sumnja da je 28-godišnjak početkom srpnja, kao vozač autobusa, iskoristio nepažnju 52-godišnjaka i 28-godišnjakinje te mobitelom slikao njihove bankovne kartice i osobne isprave.

“Potom je putem sustava internetskog plaćanja računa neovlašteno otvorio dva računa, od kojih jedan s podacima oštećene i koristeći podatke s njihovih bankovnih kartica prebacivao novac na račune otvorene u kladionicama. Na opisan način oštetio ih je za ukupni iznos od 5.500 kuna”, objavila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari