EVO ŠTO SU REKLI

PGŽ i Goranski sportski centar oštro osuđuju nasilni čin na Platku

Primorsko-goranska županija ima nultu toleranciju na nasilje, a potaknuti nemilim događajem na Platku, i ovim putem izražavamo osudu ponašanja pojedinaca i njihovog nasilnog ponašanja na javnom prostoru. Dužnosnici Primorsko-goranske županije i vodstvo Goranskog sportskog centra u svakodnevnoj su komunikaciji s ozlijeđenima i ono što je najvažnije u ovom trenutku jest njihov oporavak.

Očekujemo da će nadležne institucije odraditi svoj posao na način da nikome više ne padne na pamet ovakvo ponašanje.

U nastavku prenosimo jučerašnje priopćenje Goranskog sportskog centra:

Prekrasan vikend na Platku zaključen je na žalost incidentom u kojem je nekoliko osoba zadobilo ozlijede. Okolnosti koje su prethodile incidentu nisu nam u cijelosti poznate jer su se dogodile nakon radnog vremena skijališta pa se u vrijeme i na mjestu incidenta nije se nalazio nitko od djelanika GSC-a. Službena istraga je u tijeku, a uprava GSC-a odmah po dojavi stupila je u kontakt s ozlijeđenima.

Bez obzira na okolnosti pod kojima se incident dogodio, najoštrije osuđujemo svaki vid nasilja, posebno na skijalištu kakvo je Platak gdje se okupljaju obitelji s djecom i ljudi željni uživanja u skijanju i zabavi. Nakon rekordnog dana kakav smo u nedjelju imali, umjesto zadovoljstva zaključio je osjećaj gorčine. Unatoč postavljenim barijerama i znakovima, nije prvi puta da je netko vozilom odlučio ući na stazu, no nadamo se da će ovakvi događaji ostati iznimka i da neodgovorni pojedinici koji su manjina, neće upravljati našim životima, sredstvima, skijalištima, našim slobodnim vremenom koje ne bismo trebali u provoditi u strahu od nasilja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari