Prijateljica Daruvarčeve žrtve (18): ‘Nos joj je bio smrskan, nokautirao ju je nogom kao zadnje smeće’

Suđenje Kovačeviću nastavlja se 9. siječnja, a prijateljica pretučene djevojke opisala je što se dogodilo kobne večeri

“Ne mogu vam opisati kako se osjećam danas, šest mjeseci od tog događaja. Još uvijek se nadam da je sve to bio samo san iz kojeg ću se samo probuditi”, ispričala je za Slobodnu Dalmaciju 18-godišnja Zadranka M.P., koja je svjedočila brutalnom premlaćivanju 18-godišnje prijateljice.

Odlučila je progovoriti dva dana nakon što je 31-godišnji Darko Kovačević Daruvarac izašao iz pritvora te prosvjeda “Samo za nju” koji je Zadrane digao na noge u borbi protiv nasilja nad ženama.

“Svih ovih šest mjeseci bojala sam se za sebe i nisam htjela govoriti, ali ovo prelazi svaku granicu i sada želim svima reći istinu. Jer ne mora se samo ona i njezina obitelj sakrivati i bojati, već i ja”, kazala je.

Čula se tri glasna udarca

Suđenje Kovačeviću nastavlja se 9. siječnja, a prijateljica pretučene djevojke opisala je što se dogodilo kobne večeri. “Došla sam oko jedan sat prije moje prijateljice. Sjedila sam i pila kavu s prijateljima. Ubrzo je ušao i Daruvarac sa svojim ‘prijateljima’. Čim je ušao, s police je uzeo bocu Stocka.

U kafić je tada ušla i moja prijateljica. Daruvarac je stajao blizu ulaznih vrata i gurnuo ju je čim je ušla. U jednom trenutku su se čula tri jako glasna udarca kao da joj je uzeo glavu i glavom tri puta udario svom snagom o vrata ili zid. Vlasnica kafića mi je rekla da se ništa ne brinem, da joj neće ništa napraviti, a njezin suprug je pojačao muziku.

‘Nos joj je bio smrskan’

Tukao ju je, čupao, povlačio, udarao po cijelom tijelu i u jednom trenutku dok je ležala na podu nokautirao je nogom u glavu kao zadnje smeće. Ležala je na podu oblivena krvi, napola u nesvijesti. Kroz glavu mi je prošlo da je mrtva. Digla sam se i pala na koljena. Vrištala sam.

Svi su gledali, nitko se nije udostojio dignuti i maknuti ga od nje. Bila sam kao sleđena, nisam se mogla smiriti i jedino sam imala u glavi to da ju je ubio. Nos joj je bio smrskan, a po sredini nosa i preko obrve bila je rupa iz koje nije izlazila krv nego komadi krvi”, ispričala je 18-godišnjakinja za Slobodnu Dalmaciju.

Tvrdi i da je vlasnica kafića, kada ju je zamolila da nazove hitnu i policiju, rekla: “Ne treba zvati nikoga, ovo se sve može riješiti bez hitne i bez policije.
Vijesti.hr
Foto: Facebook / Instagram

POVEZANI VIDEO: