EPILOG DRAME

Galerija | ‘RAŠOMON’ NA HOSTIMA Stigle fotografije razbijenog auta za kojim je krenula policijska potjera. Vozač je uhićen

Policijske sirene, jurnjava riječkim i prigradskim prometnicama, bijeg vozača iz automobila, policijska potjera…dijelovi Rijeke i prigrada danas su nalikovali ulicama kakvog američkog grada tijekom policijskih potjera!

Prema za sada nepotvrđenim podacima, vozač automobila koji je bježao policiji najprije je prouzročio prometnu nesreću u jednom mjestu riječkog prstena. Zatim je svojim vozilom počeo bježati iz pravca Viškova prema Rijeci, a za njim su jurila policijska vozila.

Dolaskom na područje riječkog naselja Hosti bjegunac je bio primoran napustiti svoje zaustavljeno vozilo te je počeo bježati pješice. No nije imao nikakve šanse ostvariti svoj naum jer su ga policijski službenici vrlo brzo sustigli i uhitili.

Brojni čitatelji javljali su nam se sa svojim svjedočanstvima o neželjenim susretima sa bjeguncem na prometnicama u Rijeci i oko Rijeke. Izdvajamo jedno: “Policijska potjera je krenula  još u Opatiji za njim… gdje nam je u zavoju uletio ispred nas da bi nas zaobišao te skoro prouzrokovao frontalni sudar . Hvala bogu što nitko nije stradao na cesti danas . Poštenu kaznu bez daška razumijevanja zaslužuje!”, poručuje jedna čitateljica Riportala.

Kriminalistička istraga je u tijeku, a sve detalje ovog događaja saznat ćemo po objavi službenog policijskog izvješća koje će otkriti i na koji način je oštećeno drugo vozilo koje je vučna služba odvezla s prizorišta ‘drame’ na Hostima.

U galeriji fotografija Gorana Kovačića (agencija Pixsell) možete vidjeti kako je izgledalo mjesto na kojem se bjegunac zaustavio i kolika su oštećenja na havariranim vozilima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari