STIGLA PRESUDA

Video | Ubojici sa Zrća 19 godina zatvora: ‘Učinio sam mnoge loše stvari zbog svoje bolesti…’

‘Odlučio sam ne iznositi obranu, ali mi je žao što sam učinio mnoge loše stvari zbog svoje bolesti’, rekao je osuđeni Duško Tanasković na zadnjem ročištu

Srpski državljanin Duško Tanasković (30) osuđen je na 19 godina zatvora zbog ubojstva na Pagu ispred noćnog kluba. Tanasković nije bio prisutan na Županijskom sudu u Zadru za vrijeme izricanja presude, kao ni njegov odvjetnik.

Uračunava mu se vrijeme od uhićenja kao i vrijeme provedeno u istražnom zatvoru od 25. kolovoza 2022. pa nadalje.

Državno odvjetništvo zadovoljno je s odlukom, sankcija su očekivali i time smatraju da se šalje poruka, ne samo počinitelju, nego i svim mogućim počiniteljima da je društvo beskompromisno od ovakvih kaznenih djela.

Podsjećamo, Tanasković je 25. kolovoza 2022. godine prišao s leđa Crnogorcu Goranu Vlaoviću te ga je upucao u glavu. Vlaović je preminuo u kolima Hitne pomoći na putu za Zadar. Nakon ubojstva regionalni mediji pisali su da se radilo o obračunu dva najbrutalnija balkanska narkoklana iz Crne Gore.

“Odlučio sam ne iznositi obranu, ali mi je žao što sam učinio mnoge loše stvari zbog svoje bolesti”, rekao je Tanasković na zadnjem ročištu.

U sudnici nije bilo dokaza da je ubijeni bio član mafijaškog klana. Radilo se o obiteljskom čovjeku koji ima ženu i dvoje djece. Iako je na ljetovanje tada došao sa srpskom missicom Draganom Banić.

Tijekom suđenja Tanasković je dolazio u pancirki, a nekoliko puta u zatvoru gutao je žilete, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari