'KAO DA GLEDATE HOROR FILM'

Vatrogasac opisao jezive scene na autocesti A4: ‘Ovakvo nešto nisam doživio, autobus kao da je udario zid!’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

‘Bilo je strašno. Kao da gledate horor filmove. Mi smo dobili dojavu oko oko 5.50 sati. Izvlačili smo mrtve, bilo ih je više od 10’, rekao je Ivan Ivančan, zapovjednik DVD-a Breznički Hum

U stravičnoj nesreći autobusa poljskih oznaka poginulo je najmanje 12 osoba, a više desetaka je ozlijeđeno.

“Bilo je strašno. Kao da gledate horor filmove. Mi smo dobili dojavu oko 5.50 sati. Izvlačili smo mrtve, bilo ih je više od 10. Autobus se zabio u kanal i cijeli prednji dio autobusa zabio se do polovice autobusa. Autobus je izgledao kao da je, recimo, udario u zid. Jedan vozač izletio je kroz vjetrobransko staklo, a drugi je bio u autobusu. Ovakvo nešto nisam doživio otkad sam vatrogasac, a imam 60 godina”, rekao nam je Ivan Ivančan, zapovjednik DVD-a Breznički Hum, čija ekipa je s četiri vatrogasca i četiri vozila bila među prvima na mjestu nesreće za Jutarnji list.

“Bilo je puno Hitnih pomoći, vatrogasaca, policije, došli su pripadnici JVP Novi Marof, DVD-a Komin. Poslije je na mjesto nesreće došlo još pripadnika našeg DVD-a. Stašno je bilo. Učinili smo sve što smo mogli da izvučemo stradale i unesrećene”, rekao Ivančan još uvijek pod dojmom teške nesreće, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari