Brat vozača kamiona: ‘Šokantno, strašno… Imam osjećaj da me nije ni prepoznao, on je totalno izgubljen’

Reporterka RTL-a Željka Felbar javila je da je vozaču kamiona određen jednomjesečni istražni zatvor

Vozač kamiona koji je usmrtio dvije učenice kod Novske ispitan je danas u Državnom odvjetništvu koje je za njega zatražilo pritvor.

U Sisku, gdje je vozač kamiona danas ispitan, bila je i reporterka RTL-a Željka Felbar koja se u RTL Danas javila s najnovijim informacijama.

“Još čekamo službeno ostaje li u pritvoru ili ne. Na ispitivanje je došao u vidnom šoku i šepajući. Nisu nam rekli što je izjavio na ispitivanju i kako se branio”, javila je Željka Felbar.

Željka Felbar je razgovarala i s bratom vozača kamiona. Rekao je da želi vidjeti brata i doznati može li mu kako pomoći.

“Šokantno je bilo kad smo čuli što se dogodilo. Strašno. On se bavi vožnjom jako dugo. Što se dogodilo, ja ne mogu shvatiti. Što je u pitanju, ne znam. Imam osjećaj da me nije ni prepoznao, on je totalno izgubljen”, kazao je brat vozača.

“Došao sam iz Austrije. To mi je brat. On ne pije uopće, imao je odmora dovoljno. Što je bilo u pitanju, crna sekunda ili minuta, teško je reći…”, kazao je brat vozača kamiona.

Nešto poslije javljanja u RTL Danas, reporterka RTL-a Željka Felbar javila je da je vozaču kamiona određen jednomjesečni istražni zatvor.
Vijesti.hr

Više u VIDEOPRILOGU: