DVOSTRUKO UBOJSTVO

Galerija | (VIDEO/FOTO) Ovo je ubojica iz Ploča, doveli ga pred istražnog suca u Dubrovniku

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Prilikom uhićenja osumnjičeni (47) nije pružao preveliki otpor i policajci su ga prilično brzo svladali

Ploče su u šoku nakon jučerašnjeg hladnokrvnog ubojstva u kojem je ubijen maloljetnik od 17 godina i muškarac od 52 godine. Dvostruko ubojstvo dogodilo se jučer oko 8 sati.

Podsjećamo, nakon zaprimljenog većeg broja dojava građana, policija je jučer oko 8 sati na dvije različite lokacije na području grada Ploče pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8.30 sati, policija je uhitila osobu za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo.

Pogledajte VIDEO:

Prilikom uhićenja osumnjičeni (47) nije pružao preveliki otpor i policajci su ga prilično brzo svladali. Kod njega su pronašli vatreno oružje iz kojeg se sumnja da je ubio dječaka i svog brata. Radi se o automatskom oružju koje je policija oduzela.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

ako donosi Dubrovački dnevnik, braća su bili branitelji veterani, a o ubijenom bratu pisao je prije nekoliko godina lokalni portal Rogotin nazvavši ga “pločanskim kraljem željeza i dobrim duhom grada”.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Osumnjičenog je danas policija dovela pred istražnog suca u Dubrovniku, prenose RTL Vijesti.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari