UCJENJIVAO IH

Zaštitar (58) u splitskoj trgovini prisiljavao maloljetnice koje je uhvatio u krađi da ga oralno zadovolje

Još se istražuje jesu li dva prijavljena slučaja jedina

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo provodi istragu protiv 58-godišnjeg zaštitara iz Splita kojeg je policija prije nekoliko dana kazneno prijavila za silovanje na štetu dviju maloljetnica, koje je u razmaku od mjesec dana uhvatio u krađi u trgovini koju je čuvao, kako bi ih potom ucjenjivao da ga oralno zadovolje kako ih ne bi otkrio roditeljima ili zvao policiju.

Još se istražuje jesu li ova dva slučaja jedina. Krajem siječnja ove godine, u popodnevnim satima, u trgovini u centru Splita uhvatio jednu djevojku kako krade te ju je odveo u skladište. Tamo je uzimao njezine osobne podatke i zaprijetio da će zvati njezine roditelje i policiju. Da bi je onda odveo u obližnju zgradu, na vrh stubišta, gdje ju je nagovarao da ga oralno zadovolji, pritom je ispitujući o njezinu seksualnom životu, piše Slobodna Dalmacija.

Kad ga je odbila, uhvatio je njezinu ruku i stavio je na svoj spolni organ, a svoju je ruku uvukao u njezine gaćice. Cijelo joj je vrijeme govorio da će izbrisati snimku njezine krađe, da nitko neće ništa doznati, pa ni njezini roditelji.

Mjesec dana kasnije, isti čin ponovio je i s drugom maloljetnicom, koju je uhvatio dok je s ukradenom limenkom Coca-Cole, koju je sakrila ispod ruke, izlazila iz trgovine u kojoj je radio. I nju je odveo u odvojeni skladišni prostor i tamo ju je dirao te ucjenjivao time da neće zvati njezine roditelje i policiju ako ga oralno zadovolji.

Šokiranu djevojku odveo u obližnji ulaz. Tamo ju je nastavio neprimjereno dirati po intimnim dijelovima tijela usprkos njezinu protivljenju te ju je natjerao na oralni seks. Nakon toga joj je kazao kako slobodno može krasti po trgovini.

Maloljetne žrtve su ga prijavile, nakon čega je uhićen i određene su mu mjere opreza, odnosno zabrana približavanja i uspostavljanja bilo kakvog kontakta sa žrtvama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari