IZBOR S POSAO.HR. Evo koji se sve poslovi nude širom naše županije!

IZBOR S POSAO.HR. Evo koji se sve poslovi nude širom naše županije!

Foto: Ivan Božić/Srednja.hr

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika za kupce autoservisnog sektora (m/ž) za područje Primorje i Istre. Rok prijave je 13.7. Potrebna je minimalna srednja stručna sprema i spremnost na stalni terenski rad. Poslodavac nudi odgovarajuću fiksnu plaću sa stimulativnim dijelom sukladnim učinku te službeno vozilo. Prijavite se na linku.

Frigooprema d.o.o. traži servisera rashladnih i klimatizacijskih uređaja/ elektrotehničara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 13.7. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i samostalnost u obavljanju poslova. Provjerite detalje i prijavite se ovdje.

UPRAVO SE ČITA

INA Grupa traži pripravnika u INA Grupi (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.7. Poslodavac nudi edukaciju i usavršavanje vještina uz mentora, stimulativna primanja i svu potrebnu opremu za rad. Radno vrijeme je fleksibilno, a jednom tjedno može se raditi i od kuće. Aplicirajte.

Monetalis d.o.o. traži administrativnog tajnika (m/ž) u Kastvu. Prijavite se najkasnije do 16.7. Traži se dvije godine iskustva na tajničkim poslovima, uvjerenje o nekažnjavanju, vozačka dozvola B kategorije te viša ili visoka stručna sprema. Prijavite se putem linka.

Mlinar traži vozača (m/ž) u Rijeci. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije i poželjna je jedna godina radnog iskustva. Nude mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu za zaposlenike i još puno toga. Rok prijave je 6.8. Prijavite se čim prije.

Cvajko Motori u potrazi su za mehaničarom/ serviserom (m/ž). Mjesto rada je Crikvenica, a rok prijave 16.7. Potrebno je radno iskustvo i vozačka dozvola A i B kategorije. Aplicirajte.

Studio Komadina d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž), recepcionar (m/ž) i medicinsku sestru (m/ž) u Rijeci. Potrebno je poznavanje talijanskog jezika u govoru i pisanju, radno iskustvo najmanje dvije godine i poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 16.7. Prijavite se na linku.

Uslužni obrt Lahor traži djelatnika za unutarnje čišćenje i pospremanje jahti (m/ž) i djelatnika za čišćenje sanitarnih prostora u marini (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk. Prijaviti se možete najkasnije s 13.7. Nudi se smještaj, a iskustvo nije potrebno. Aplicirajte ovdje.

Manpower zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 18.7. Potrebne su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost k rezultatima, upornost i organiziranost te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje i aplicirajte.

Falkensteiner Hotels & Residences traži kućnog majstora (m/ž), vrtlara (m/ž), kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž), konobara/ pomoćnog konobara (m/ž) i perača posuđa (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk. Provjerite što nudi Falkensteiner i prijavite se najkasnije do 19.7. putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari