URNEBESNA PLJAČKA

Video | Najgori pas čuvar na svijetu? Zlatni retriver uhvatio lopova u krađi, ali… Umjesto da zalaje, tražio je da ga mazi i češka!

Jednom se lopovu u američkom San Diegu posrećilo kad je usred noći naišao na otvorenu garažu i neobično susretljivog zlatnog retrivera.

Naime, jedan je nepoznati muškarac ušetao u garažu i odlučio ukrasti električni bicikl, piše RTL Danas.hr.

Taman se okrenuo prema izlazu i krenuo svojim putem kad se iz kuće ukazao zlatni retriver. Umjesto da zalaje i pokuša ga spriječiti u krađi, pas mu se obradovao, počeo mahati repom i veselo kružiti oko njega.

Lopov je na tren zastao i počeo ga dragati. “Ti si najcool pas kojeg sam ikada vidio”, rekao mu je. “I ja tebe volim, srce si”, govorio mu je dok ga je mazio po glavi. Pas se gotovo rastopio od nježnosti, bacio se na pod i tražio da ga lopov češka po trbuhu.

Lopov je tada bez ikakvog problema uspio odšetati sa skupocjenim biciklom. Retriver je mirno stajao na vratima garaže i gledao u njega dok se udaljava, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari