POŽALILE SE NA FACEBOOKU: Missice Crne Gore i Hrvatske razotkrile elitnu prostituciju!

Za vikend u Singapuru nude im što god žele! Miss Crne Gore Nataša Milosavljević javno je na svojem Facebooku progovorila o onome o čemu se odavno šuška – elitnoj prostituciji

Miss Crne Gore Nataša Milosavljević je svima na Facebooku pokazala poruke u kojima joj jedna posrednica nudi da provede vikend u Singapuru s njezinim klijentom koji je za to spreman platiti iznos koji god ona traži. Ona bi tamo izlaz, jela po restoranima, šopingirala, a sve bi bilo “provjereno, sigurno i diskretno”.

Nataša je uz objavljene poruke napisala kako ju takve poruke užasavaju te da ju ponude poput te ni najmanje ne zanimaju.

U komentarima se oglasila i hrvatska miss Maja Spahija koja kaže kako i sama već danima dobiva poruke sličnog sadržaja.

“Meni dotična A.L. šalje iste poruke već danima. Sad zamisli koliko ima naivnih cura koje bi pristale na ovo… užas”, napisala je Maja.

Poruke koje je Nataša objavila zvuče kao poziv na elitnu prostituciju, o kojoj se odavno šuška, a u koju su navodno upletene brojne manje poznate manekenke.

Njezinu reakciju na ovakve ponude možete pročitati niže.

“Nadam se da će i ova ‘dama’ i sve ostale ‘dame’ i ‘gospoda’ shvatiti javnu, jako jasnu poruku i moj stav. Očito da drugačije nije moguće objasniti. Neću otkrivati ime ni broj ovog puta ali što ne znači da neću nastavi li se. Jučer u toku dana dobijem poruku da ima jedna jako dobra ponuda za posao ako sam zainteresirana. Očekujem da je u vezi moga posla kojim se bavim, a to je isključivo i samo modeling. Poruka koja mi stiže, malo je reći užasava me”, započela je svoju ispovijed Nataša i otkrila kako se osjećala kada je dobila “ponudu”.

miss prostitucija2

“Spreman je platiti koliko god ti želiš? Ali ja nemam cijenu i ne možete me kupiti. Zatim bussiness klasom se ne vozim, hotele sa 5 zvjezdica ne volim jer bolja je usluga i opuštenije je osoblje u hotelima sa 4*. Misicama koje su bile i koje vode takav život želim puno zdravlja i neka nastave ako ih ispunjava. JA nisam one, a one nikada neće biti JA. Iako ne vjerujem u to što kažete, dok ne vidim svojim očima. Rekoste restorani, izlasci,zezancija? Ni od toga ne patim da moram po svaku cijenu da ručam u skupim restoranima, da izlazim na najbolja mjesta. Evo baš večeras planiram da izađem u jedan lokal, a nije u Singapuru već u mom gradu. Ali bit će mi kao da sam u najboljem lokalu na najboljoj destinaciji jer ću biti okružena prijateljima, normalnim ljudima a ne polusvijetom kao te vaše”, zaključila je missica.

Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari