'ZATO PREZIREM LJUDE'

Vedrana Rudan u šokantnom intervjuu: ‘Dvaput sam pokušala ubiti oca, oboje smo bili krvavi…’

Screenshot RTS

Vedrana Rudan kaže da je imala jako nesretno djetinjstvo, ali ističe da je upravo zbog toga danas jaka kao što jest

Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji srpske televizije “TV lica kao sav normalan svijet“ i progovorila o bolnim trenucima kroz koje je prolazila te otkrila da je čak dva puta pokušala ubiti oca.

Vedrana Rudan je u svojoj ispovijesti otkrila da je tijekom drugog pokušaja da mu oduzme život, njezin otac jedva ostao živ.

“Pokušala sam ubiti oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspjelo. Pokušala sam i s 20, ali je jedva ostao živ. On je mene uhvatio, ja sam imala 21 godinu, diplomirala sam i radila. Bila sam normalna žena. Tada su se nosile mini suknje, pa su onda preko noći došle u modu maksi suknje. Ja sam, kao i svaka mlada djevojka, pratila modu. Onda sam bacila mini suknju i navukla maksi”, započela je svoju priču Vedrana.

Pogledajte video:

“Onda je on došao u našu kuhinju, prostački me odmjerio i kaže mi: ‘Jučer si bila kuva, a danas si časna sestra, odluči se’. Ja mu na to odgovorila: ‘Ne sei'”. To je bio prvi put da sam u životu digla ton na oca. On, divljak, meni komentira suknju koju sam sama kupila. On je tada prišao meni, zgrabio me za odjeću i bacio u stakleni ormar. Bila sam sva u krvi i staklu. Majka se tresla. U tom momentu sam uzela lonac pun gulaša i bacila mu ga u glavu. On se nekako odmakao, bio je sav u krvi, majka je skoro umrla. Ja sam ga htjela ubiti. Odvela ga je onda majka doktoru, zakrpao mu je rane i nakon toga se vratio u svoju kavanu i rekao konobarici da sam ga htjela ubiti. Konobarica mu je tada rekla: ‘A što je dosad čekala?!’ Tada sam otišla od kuće u namjeri da se više nikada ne vratim”, ispričala je Vedrana.

‘Prezirem ljude…’

Kada joj je otac umro, kaže da nije osjetila tugu.

“Kada mi je umro otac, sebi sam rekla: ‘Barem suzu pusti’, i zaista sam jedno dvije, tri suze izvukla iz sebe. Tada sam rekla sebi: ‘To smeće ti je toliko zla učinio, kakve suze. Odj*bi oca'”, nastavila je Vedrana Rudan.

Naša književnica, oduvijek poznata po svom britkom jeziku, otkrila je i da je imala jako nesretno djetinjstvo, ali ističe da je upravo zbog toga danas jaka kao što jest.

“Djetinjstvo mi je bilo teško, ali mi je dalo snagu da prezirem ljude dok se ne dogodi suprotno. To je ono što mene čini jakom, to mi je usadio otac koji je prezirao ljude, pa tako i mene. Mlatio je mene, majku i sestru. Baku nije, jer je ona bila snažna osoba. Prezirem ljude, dok ne otkrijem nekoga tko mi se sviđa, a onda ga seciram do smrti i tražim u njemu mane. Ne vjerujem apsolutno nikomu, ne može me zavesti ni osvojiti nitko. Na pola prstiju jedne ruke mogu nabrojiti ljude koje volim. Sve druge ispitujem, svaki dan su mi na stolu za seciranje. Teško je živjeti s time, bilo bi bolje da sam opuštenija, ali nisam”, zaključila je Vedrana Rudan, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari