NOVI VIZUALNI IDENTITET

Sjajna vijest za čitatelje: Stigao je novi, brži i uzbudljiviji Net.hr!

Foto: Screenshot/Net.hr

Prvi hrvatski news i lifestyle portal Net.hr ima novi vizualni identitet – sada je pregledniji, brži i moćniji, a svi vaši omiljeni autori rubrika i formati ostaju na dobro znanom i još bolje posjećenom mjestu.

Tako će čitatelji i dalje u rubrici danas doznavati najnovije vijesti i u jednom dahu čitati reportaže i intervjue koje donose britki autori poput Đurđice Klancir, Helene Puljiz i Hrvoja Klasića, Gorana Flaudera, Miroslava Filipovića, Ivane Petrić, Milana Dalmacije i drugih.

U rubrici sport Net.hr uvijek je uz bok našim i svjetskim sportašima i događajima, a za sve dodatne pikanterije iz života slavnih potrebno je samo otvoriti rubriku hot i opuštanje može početi.

Postoje neka ‘univerzalna pitanja’ s kojima se baš svi u životu susrećemo, primjerice, kao biti zdraviji i sretniji, a odgovore na njih sigurno možete pronaći u magazinu.

Uvijek rado posjećena rubrika je i webcafe, gdje Net.hr nudi najbolji i najaktualniji viralni sadržaj, a uzbudljiva videoprodukcija nastavlja s popularnim komentarima tjedna Đurđice Klancir i ne staje na tome – veliki doprinos dat će i satiričar i imitator Danko Adžić čije uratke svi rado klikaju.

Net.hr svakako ne bi bio isti bez fotomontaža hrvatskog satiričara Stjepana Marekovića, kao ni legendarnog Dubravka Matakovića i njegova stripa Overkloking, a ako vam se ne sviđa kako oni prezentiraju stvarnost koja nas okružuje – uvijek se možete osloniti na Net.hr-ova astrologa Wladyslawa Miletića.

Vjerujemo da ćete se i dalje uz Net.hr zabavljati, istraživati, propitkivati moćne i braniti slabije, a sve sugestije, kritike i pohvale pišite na netvijesti@rtl.hr.

Jer Net.hr je uistinu mjesto za svakoga od vas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari