BIG BROTHER: Stanari slavili svog duhovnog vođu Vucu/Vasilija Mitua

Stanari su postali njegovi sljedbenici te ga moraju bespogovorno slušati i izvršavati sve zadatke koje im Vođa zada

Big Brother je osmislio originalni tjedni zadatak za novog gosta i svoje stanare.

Vuco nije samo estradni umjetnik, već je i duhovni vođa s više od 100 tisuća sljedbenika – a njegov alter ego kojeg inače koristi u svom drugom bendu ‘Živo blato’ Vasilij Mitu, napokon je isplivao na površinu!

Stanari su postali njegovi sljedbenici te ga moraju bespogovorno slušati i izvršavati sve zadatke koje im Vođa zada. Zadatak će biti uspješno odrađen ako duhovni vođa procijeni da su mu podanici dobro služili.

Prvi zadatak bio je osmisliti pozdrav za svog vođu! Obukli su bijele halje, stavili blještave ogrlice na kojima piše “VUCO” i krenuli u smišljanje najboljeg pozdrava.

Svaki stanar morao je dati svoj prijedlog pozdrava, a ‘duhovni vođa’ je zatim odlučio tko je bio najbolji i koji pozdrav će biti službeni pozdrav nove vladavine.

“Respect, Vođo!”, “Snaga, moć, ponos – Vasilije vođo!”, “Veličanstveni Vasilije!”, te stenjanje stanarki kao pozdrav Vođi – samo su neki od primjera koje su stanari osmislili i prezentirali Vuci.

I dok je većina prihvatila igru, Rina, Kristina i Marina već su počele stvarati pobunu i ogovarati Vođu BB kuće. “Ja nisam shvatila što on sada želi” – kazala je Marina, a Rina je nezadovoljno odgovorila – “Došao nam je ovdje šefovati!”

Koliko su stanari kreativni u osmišljavanju pozdrava i čiji se pozdrav najviše svidio Vođi – pogledajte u priloženim videima te ne propustite prvi dan vladavine Vuce/Vasilija Mitua, večeras u 22:45 na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari