FESTIVAL MIK: Umjesto na Ljetnoj pozornici današnje finale festivala održat će se u zatvorenom

Sunčano i vruće vrijeme bila je svakodnevica ovogodišnjeg festivala MIK i sve su festivalske večeri održane na otvorenim prostorima.

Nažalost, zbog loše vremenske prognoze za današnju subotnju večer, veliko opatijsko finale neće se održati kako je planirano na Ljetnoj pozornici već u isto tako prekrasnom prostoru KTC Gervais. Kako se radi o manjem prostoru od Ljetne pozornice ulaznice su rasprodane i nema ih više u prodaji.

Festivalska večer u Opatiji započet će u 21 sat, a opatijska publika će vidjeti 20 novih skladbi, poseban revijalni program te svojim glasovima odabrati najdraže skladbe ovogodišnjeg festivala, ali i odlučiti o ukupnom plasmanu. Finalna večer završit će svečanom podjelom svih nagrada ovogodišnjeg festivala Melodije Istre i Kvarnera te će se tako spustiti zastor na jubilarno izdanje jedinog putujućeg festivala u Hrvatskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari