(FOTO,VIDEO) JOŠ PET DANA! Raste uzbuđenje pred krčki Velvet Festival, neki od dodatnih programa već su rasprodani

Na glasu kao jedan od najzanimljivijih domaćih glazbenih festivala, Velvet Festival na otoku Krku ove godine ponovno ugošćuje neka od najaktualnijih imena regionalne i europske scene.

Festival se održava 5. i 6. srpnja na lokaciji kampa u Puntu na otoku Krku, svega nekoliko metara udaljenog od mora, a dizajn pozornice i same lokacije festivala osmišljavaju mladi kreativci i kreativke iz istoimene udruge.

Osim idilične priče koju ovaj festival nudi na samom početku ljetne sezone, na listu prvog najavnog vala su se tako našli amsterdamski afro-disco The Mauskovic Dance Band, Svemirko, Porto Morto, Pseća Plaža, te hrpa DJ-eva, većinski “disko not disco” scene, kao što je Max Abysmal (Red Light Radio), DJ Brka (20/44), Pepi Jogarde (Adriatic Coasting), Disco Durum (Kvalitat) te Captain Starlight sa misterioznog belgijskog STROOM label-a.

https://www.youtube.com/watch?v=X1HWM1mKrlc

Organizatori ističu kako se Velvet organizira kako bi potaknuo zajedništvo i ljubav prema glazbi, a najveća vrijednost festivala zasigurno jesu posjetitelji koji nisu samo došli na koncerte nego i na ostala događanja prije, poslije i između nastupa.

Stoga, Velvet u svojoj klasičnoj maniri ponovno najavljuje 2 boat partyja, ovaj put u režiji riječkog disko kralja – Mile Voli Disko koji je već rasprodan, kao i kolektiva “Music After Dinner” iz Pule.

Early bird ulaznice su odavno rasprodane, sadašnja cijena karata u pretprodaji iznosi 119 kuna. Jednodnevne ulaznice mogu se kupiti i prilikom dolaska na festival, a njihova cijena iznosi 80 kuna.

Cijena boravka u kampu “Maslinik” stoji 50 kuna po noćenju s uključenom boravišnom pristojbom, no međutim spomenuti kamp je rasprodan pa su organizatori festivala u pregovorima s ostalim obližnjim kampovima.

Stoga, ako želite otići na jedinstveni otočki festival i uživati u glazbi, prirodi i moru požurite po ulaznice. Još malo pa nestalo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari