LJETNI ĐIR: U Prasowski beach baru koncertom argentinskog Ricarda Cometa otvara se ŠTIKLA 2017. – festival urbane glazbe

Beach bar Prasowski smješten na riječkoj plaži Ploče na Kantridi pruža idealne uvjete za jedan ovakav mali festival urbane glazbe

Nastupom argentinskog trija Ricarda Cometa na terasi Beach bara Prasowski na plaži Ploče na Kantridi večeras, u četvrtak 29. lipnja otvara se festival eksperimentalne i jazz glazbe ŠTIKLA 2017.

Pomalo ironičnog naziva (teško da će netko u beach bar doći u štiklama… ili?!) Festival počevši od večeras pa do kraja kolovoza nudi nastupe čak osam izvođača eksperimentalne ili jazz glazbe koji na jednu od omiljenijih riječkih plaža stižu iz Argentine, Amerike, Francuske… i Rijeke! Nesumnjivo intrigantan program koji će sjajno zaživjeti, u to ne sumnjamo, u intimističkom kutku terase i bara Prasowski.

Serijal koncerata večeras otvaraju Tatiana Heuman / Ricarda Cometa iz Buenos Airesa, trio kojeg opisuju kao „dojmljivi trio koji isporučuje raznolike latinoameričke ritmove na avangardan način pod utjecajem punk i electro estetike“.

Ključ njihova nastupa je improvizacija što svaki njihov nastup uživo čini unikatnim događajem, stoga ovu jedinstvenu priliku da se čuje i vidi jedan unikatni argentinski bend ne treba propustiti!

Radno vrijeme Prasowskog je od 22-03 sata, a nastup glazbenih gostiju počet će kada se skupi određene “masa” dobro raspoloženih i nestrpljiviih posjetitelja.

U nastavku pogledajte koji vas još nastupi očekuju do kraja festivala ŠTIKLA 2017.

ŠTIKLA 2017. Program eksperimentalne i jazz glazbe
Beach bar PRASOWSKI, plaža Ploče

9.6. Tatiana Heuman / Ricarda Cometa ( Buenos Aires, Argentina)
https://www.ricardacometa.com

4. 07. Istanbul night,trio (Beograd, Srbija)
https://www.facebook.com/Istanbul-Night-1394989410718196/…

5-7. Gabriel Zucker / Gabriel Globus-Hoenich trio (New York, USA)
http://gabrielzucker.com/nrft.html

18.7. David Tixier trio (Paris, Francuska)
http://www.davidtixier.com/

23.7. Atmospheric (accoustic) (Rijeka, Hr)
https://www.facebook.com/Atmospheric-138679579513660

12.8. Dražen Franolić & Kamenko Ćulap (Biograd na moru, Hr)
http://www.franolic-oud.com/

19.08. David Savčić kvartet, (Rijeka,Hr)
https://davidsavcic1.webs.com

26.8. Fall Out Trio (Čakovec,Hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari