OBJAVLJEN SPOT ZA EURO-PJESMU NINE KRALJIĆ: Pogledajte fantastični video koji će vas ostaviti bez daha!

“Fotografije za ovaj uradak snimljene su u razdoblju od čak dvije godine, a montaža je trajala oko dva mjeseca”, rekao je autor videokompilacije

Hrvatska predstavnica Nina Kraljić ove će godine na 61. natjecanju za najbolju pjesmu Eurosonga nastupiti s pjesmom na engleskom jeziku ‘Lighthouse’, koja je u hrvatskoj glazbenoj javnosti izazvala dosta kontroverzi.

Autori pjesme su austrijanci Andreas Grass i Nikola Paryla, a time je posebno razočarano bilo Hrvatsko društvo skladatelja.

Usprkos izostanku sveopće podrške, Nina će 10. svibnja sigurno nastupiti u Stöckholmu, a u svega desetak dana, ‘Lighthouse’ je na Youtubeu prikupio preko milijun i pol klikova.

Izrazito bitan aspekt bit će i onaj vizualni. Autor videokompilacije ‘Into The Storm’, koja će popratiti pjesmu ‘Lighthouse’ je Mario Romulić.

“Fotografije za ovaj uradak snimljene su u razdoblju od čak dvije godine, a montaža je trajala oko dva mjeseca. Za potrebe projekta snimili smo preko 350.000 fotografija, a u spotu se može vidjeti preko 70.000 najboljih. Većina kadrova je snimljena na Hvaru, Braču i Biokovu. Vjerujem da će se kombinacija prekrasne Ninine pjesme i atraktivnih prizora prirodnih ljepota Hrvatske svidjeti publici diljem svijeta, a Nini želim uspjeh na Eurosongu u Švedskoj”, poručio je Romulić.

Vijesti.hr
Foto: screenshot Youtube

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari