„ZVJEZDICE“ VEČERAS ULAZE U FAZU DUELA: Mia Negovetić ima savjete za natjecatelje

Vežite se, polijećemo, i to u novu fazu natjecanja u ‘Zvjezdicama’. Naime, od večeras su na redu dueli. Mali će se talenti pjesmom boriti jedan protiv drugoga za prolazak dalje. Za sve njih pobjednica prve sezone Mia Negovetić ima savjete.

Potraga za najsjajnijom glazbenom zvjezdicom se nastavlja, a u prvoj epizodi ovog tjedna sjajni mladi pjevači ulaze u drugu fazu natjecanja.

U toj će fazi, koja traje sljedeće tri epizode, naše male zvjezdice pjevati u dvobojima, a iz svakog dvoboja samo jedna ili jedan od njih prolazi u sljedeću fazu natjecanja. Žiriju će tako još više otežati posao jer će, naravno, svaki natjecatelj otpjevati pjesmu po vlastitoj želji.

– Odmah sam pomislila kako bi bilo jednostavnije da pjevaju istu pjesmu, bilo bi nam lakše odlučiti. To je naravno nemoguće zbog različitih glasova, ne pristaje svakom glasu sve i oni već znaju da moraju mudro birati pjesme koje odgovaraju njihovoj boji glasa i mogućnostima – komentirala je Alka Vuica, jedna od pet velikih zvijezda koja će, uz Vannu, Zdravka Šljivca, Enisa Bešlagića i Luku Nižetića, ocjenjivati trideset mali zvijezda.

zvjezdice-sedma-epizoda

U ovoj se fazi natjecanja žiri neće podizati i spuštati u svojim crvenim foteljama, nego će, podignuti, poslušati obje izvedbe i nakon svakog duela svoj glas dati onom natjecatelji za kojeg smatra da je bio bolji.

– Naravno, uzet ćemo u obzir sve i pjevanje će biti najpresudnije. Ali postoji još jedan vrlo važan čimbenik, a to je emocija. Svi koji pjevaju u ovoj fazi su sjajni, ali ćemo posebnu pozornost staviti i na emociju, odnosno na to jesu li je uspjeli proizvesti ili ne. Hoće li uspjeti doprijeti do nas – zaključio je Enis koji se već dobro pripremio za četvrtak i petak kada, u 20 sati, počinju prve dvije epizode druge faze natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari