KOSTRENA NA NOGAMA

Glazbeni spektal u Kostreni, Petar Grašo održao koncert za pamćenje!

Spektakularni koncert Petra Graše, glazbena poslastica koju su u okviru proslave Dana Općine Kostrena pripremili Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena i KD Kostrena, bio je doista za pamćenje

Već od prvih taktova bilo je jasno da ovo neće biti jedna obična koncertna večer u Kostreni. Praćen sjajnim bendom, Petar Grašo doista je na pozornici “ostavio dušu” i oduševio dvosatnim koncertom. Publika je zajedno s njim otpjevala i otplesala njegove hitove, ali i pjesme Olivera Dragojevića pa čak i na trenutak Guns’ n ‘Roses – i sve to sjajno ukomponirano u vrhunski zvuk i sjajnu rasvjetu.

Ako uobičajeno volimo reći da je publika dočekala kraj koncert na nogama, u ovom slučaju moramo reći da je ona na nogama bila već nakon nekoliko skladbi i sjedalice su sve do kraja koncerta bile samo dio scenografije.

Plesalo se i pjevalo sve do velikog finala nakon kojeg je Grašo doživio zaslužene ovacije publike. U kišnu kostrensku noć publika je otišla nasmijana i raspjevana. Bila je to noć o kojoj će se pričati…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari