IZ BB-a ISPALI IVICA I KATJA: Riječanka Katja želi izgladiti stvari između Marine i Saše

Maja Šuput je priznala Marijani da još nema svog favorita u BB kući te da se nikada ne bi mogla zamisliti u Big Brotheru

Peta emisija uživo Big Brothera, koji se emitira na RTL-u, sa voditeljicom Marijanom Batinić i suvoditeljem Nenom Pavinčićem počela je s razgovorom Kristinine sestre i prijateljice i Nene, a djevojke su rekle da se Kristina drži još uvijek distancirano u Kući, te da je inače jako otvorena osoba koja stalno pjeva i pleše, ali da to u Kući još uvijek nije pokazala.

Potom se Marijana javila stanarima i rekla im da Ivica napušta Kuću. Kada je došao u studio, Ivica, ne tako rječit rekao je da nije siguran koja je bila njegova uloga u Kući, te da će ga supruga sigurno pustiti natrag doma.

Na pitanje što se dogodilo s Tamarom, MMA borac je rekao da su Kristina i Tamara imale zadatke, a da je on ‘prošao sa prepisivanjem’.

Kada je izvukao ‘otrovnu strelicu’, Ivica se nasmijao. Naime, izvukao je zadatak da svaki put kad Rina progovori engleski, Jurica na gitari mora svirati ‘Što si u kavu stavila’. ‘Bome neće Jurica spavati!’, našalio se sada već bivši stanar BB kuće.

Nakon Ivice, u studio je došla Maja Šuput! Maja je priznala Marijani da još nema svog favorita u BB kući te da se nikada ne bi mogla zamisliti u Big Brotheru. Priznaje da stanarima Big Brother mora sve oprostiti jer su u Kući posebni uvjeti i moguće je da se unutar Big Brothera zbližiš s nekim s kime inače ne bi.

Najzgodniji stanari su joj Fabio, Branimir i Neno Pavinčić!

Uslijedilo je i druoi izbacivanje stanara. Marijana je otkrila Jurici da je dobio imunitet s obzirom da je uspio zavarati stanare kada mu je ušla supruga u Kuću, a show je napustila Katja.

Katja je bila vidno razočarana što je ispala. ‘Bilo mi je zbilja super u Kući i žao mi je što sam ispala’, ispričala je Katja.

katja

Na pitanje je li joj se tko zamjerio u Kući rekla je da joj se samo jedan stanar zamjerio.

‘Romano mi se zamjerio jer se u svom pijanstvu ružno ponio prema Marini, a svi su ostali okej’, otkrila je Riječanka Marijani.

Katja je rekla da Marinin, sada već bivši, zaručnik nema razloga za brigu jer da između manekenke i nogometaša u BB kući nema ničeg osim prijateljstva, iako se ponekad ne čini tako. Katja će osobno nazvati Sašu i reći mu to jer se poznaju od prije.

Katja je također izvukla otrovnu strelicu, a ona je pogodila Rinu koja mora cijeli tjedan čistiti Kuću.

Uslijedile su nominacije, a nominirani su Kocka, Kristina, Ines, Rina i Romano.

Marijana se ponovno javila stanarima i obznanila im da iako su prošli zadatak ‘Kocku’, nisu prošli veslanje na ergometru, a Big Brother im je oduzeo 36,300 kuna od glavne nagrade, koliko su ‘odveslali’ za udrugu RTL pomaže djeci, no premalo.

Kakve je smicalice Big Brother priredio za stanare, ne propustite gledati u dnevnim emisijama na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari