POSEBNA GOŠĆA U Big Brother uživo dolazi Maja Šuput – stanari je moraju impresionirati!

Maja će u emisiji otpjevati i svoju novu pjesmu na koju će stanari morati otplesati koreografiju

Prošli je tjedan u Big Brother kući bio, blago rečeno buran. Suze, svađe, prijetnje odlascima iz Kuće pa potom zagrljaji, maženja i poljupci teško da mogu okarakterizirati ‘rajski tjedan’ koji su stanari trebali imati, no ipak, tu i tamo pojavili su se osmjesi na njihovim licima jer im je Big Brother priuštio ‘Kocku’, prostoriju u kojoj su dobili ono za čim su najviše čeznuli

Večeras od 22 sata, na RTL-u kreće peta po redu Big Brother emisija uživo, a gledatelji će saznati tko od stanara napušta show.

U studiju 4, u zagrebačkom Jadran filmu, voditeljica Marijana Batinić i njezin suvoditelj Neno Pavinčić ugostit će i posebne gošće. Tako će razgovarati sa Kristininom sestrom i prijateljicom, Juričinom suprugom Anom, ali i posebnom gošćom, Majom Šuput!

Maja će u emisiji otpjevati i svoju novu pjesmu na koju će stanari morati otplesati koreografiju. Hoće li u tome uspjeti, gledatelji će vidjeti večeras, baš kao i jesu li prošli tjedni zadatak.

Očekuje li stanare najpoznatije kuće u Hrvatskoj još jedan tjedan raja ili se ponovno vraćaju u pakao, te tko će večeras napustiti Kuću, a tko biti nominiran, ne propustite pogledati od 22 sata, u petoj emisiji Big Brothera uživo, na RTL-u!
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari