IZAZOV ŽIVOTA: Nova RTL-ova emisija u kojoj se traži hrabrost, odricanje i snaga uma

Uz pomoć stručnih suradnika, trenera i nutricionista te uz brigu Antonije Blaće, zaštitnog lica RTL-a, svi muškarci i žene koji se prijave u emisiju dobit će priliku iz korijena promijeniti svoj način života

Koliko puta ste odlučili da ćete od sutra na dijetu? Da ćete od sutra vježbati? Da od sutra počinje vaš novi život? A to sutra još uvijek ostaje – sutra! Novi RTL-ov projekt pomoći će upravo onima koji imaju problema s prekomjernom težinom, a u borbi s kilogramima do sada sami nisu uspjeli.

Motivaciju je nekada teško pronaći, ali uz pomoć stručnih suradnika, trenera i nutricionista te uz brigu Antonije Blaće, zaštitnog lica RTL-a, svi muškarci i žene koji se prijave u emisiju dobit će priliku iz korijena promijeniti svoj način života.

„Sretna sam što sam uključena u ovaj projekt na drugačiji način nego što sam bila uključena u i jedan projekt ranije. Znam da im neće biti lagano. Bit ću im podrška da izdrže i iskoriste ovu priliku da zauvijek promijene život. I sama znam što znači promijeniti navike, pogled na sebe i svoje zdravlje. Znam da je puno lakše kad imate nekoga tko vas motivira i potiče i kad imate s kim podijeliti svoje iskustvo, brige, ali i pobjedu. Naravno, pobjedu nad samim sobom“ kaže Antonija Blaće.

Hrabrost, odricanje, volja i prije svega – snaga uma glavne su karakteristike koje trebaju imati kandidati spremni za životne zaokrete. O njihovu angažmanu će ovisiti i njihovi rezultati, a tim najboljih ljudi iz struke će im pomoći da promijene svoj izgled i pogled na svijet!

Svi oni koji su spremni da njihovo sutra postane danas mogu se prijaviti na www.rtl.hr/prijave/

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views