KRISTINA NAPUSTILA BB KUĆU: ‘Svi su očekivali kaos, ali ja sam odgojena’

‘Ne znam što je izlazilo van, ali mislim da su svi očekivali kaos, a ja sam odgojena i obrazovana’, kroz smijeh je komentirala svoj boravak u Kući

Kristina Vukas je sa 31 posto glasova izbačena iz Big Brother kuće. Odluku je donijela sa smiješkom na licu, a nakon što se pozdravila sa stanarima, u studiju ju je dočekala Marijana Batinić.

“Ne znam što je izlazilo van, ali mislim da su svi očekivali kaos, a ja sam odgojena i obrazovana”, kroz smijeh je komentirala svoj boravak u Kući Kristina.

“Nisi se uspjela nametnuti ni u trokutiću između tebe, Ines i Fabija?”, bocnula ju je Marijana, ali iako joj je prilog koji su joj pustili izmamio osmijeh na lice, Kristina je ostala pri svom:

“Lako se sve izvuče iz konteksta. Neka njih dvoje, ja sam htjela biti po strani. Sa svima dobra, ni sa kim pretjerano bliska”, zaključila je.

Otrovnu strelicu je ispalila prema Ines:

“Ines mora svaki dan kuhati ručak za sve stanare bez ičije pomoći! Ajme umrijet će od gladi!”, kroz smijeh je kazala Kristina.


Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari