PROMOTIVNI NASTUP

ŠČmania i u Londonu! Let 3 nastupio pred 2000 ljudi u krcatoj londonskoj dvorani Here at Outernet

Sinoćnjim nastupom pred 2000 ljudi u krcatoj londonskoj dvorani Here at OuternetLet3 je uspješno zaključio niz promotivnih nastupa uoči puta u Liverpool na završni dio natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Scene koje smo gledali u Varšavi, Tel Avivu i Madridu ponovile su se i u Londonu, a prvi vrhunac dogodio se već prije samog nastupa kada je Let prolazio pored fanova koji su čekali ulazak u dvoranu. Čim su ih ugledali engleski obožavatelji Leta i Eurovizije uglas su zapjevali ‘Mamu ŠČ’ u čemu im se odmah pridružio bend. Uslijedila su brojna fotografiranja i kratki susreti s fanovima od kojih su mnogi nosili ŠČ obilježja, a jedan od njih u potpunosti se pretvorio u Prlju odnosno njegovog dvojnika. Nakon ovakvog uvoda bilo je jasno da nas čeka još jedan sjajan nastup htvatskih predstavnika. Ovoga puta prvo su pred punom dvoranom izveli ‘Ero s onog svijeta’ predstavljajući tako engleskoj publici svojverziju velikog djela hrvatske kulturne baštine s potpisom Jakova Gotovca.

Dugi pljesak publike pokazao je da je ‘Ero’ bio pun pogodak, a onda je uslijedila od fanova dugo očekivana izvedba ‘Mame ŠČ!’. I opet smo gledali i slušali zborno pjevanje, ovacije i potpunu euforiju u trenutku skidanja kostima koji su i ovdje do kraja osvojili publiku. Puni dojmova nakon kratkog, ali uspješnog puta u London, Letovci se upravo vraćaju u Hrvatsku i bez predaha nastavljaju akcije i pripreme za svoj skori put Zlatnim traktorom u Liverpool! 

Podsjećamo da je Let3 najavio veliki open air koncert 2.9. na zagrebačkoj Šalati, a neposredno nakon povratka s Eurovizije nastupit će 19.5. u beogradskom Domu omladine. Ulaznice za Šalatu u prodaji su putem sustava Eventim.hr, a za Dom omladine Beograda putem sustava Tickets.rs.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari