DOBRA ZABAVA ZAGARANTIRANA

U subotu ispod ‘S zavoja’ na Preluku luda zabava! Otvaranje sezone u S baru začinit će legendarni DJ Ivan Mastermix

Od 20 sati za odličnu atmosferu i nezaboravan provod na jednoj od najljepših riječkih plaža zaduženi su DJ Ivan Mastermix uz podršku live violine by Avi! Rezervacije stolova moguće su putem telefona (099 8809 134)

Pred nama je još jedna ludo zabavna ljetna sezona u beach-baru S bar na Preluku, ispod najslavnijeg cestovnog zavoja na Kvarneru gdje su se održavale Grand Prix motociklističke utrke s najvećim onodobnim zvijezdama motociklističkog sporta.

S bar i ove godine nudi dobro prokušani i popularni mix dnevne kupališne zabave (subotama ujutro obogaćene besplatnim treninzima s riječkim trenerima!) i večernjeg opuštenog glazbenog i plesnog druženja uz atraktivne izvedbe zanimljivih izvođača raznih žanrova glazbe.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Ljetnu sezonu glazbenih nastupa u S baru u subotu 17. lipnja otvara dobro poznati riječki DJ Ivan Mastermix, DJ koji je još ranih 90-ih donio svjetski zvuk elektroničke house glazbe na Kvarner i druge dijelove Hrvatske.

DJ Ivan Mastermix, često (opravdano) nazivan i “ocem house glazbe na hrvatskoj sceni”, nakon stotina i stotina nastupa širom svijeta, okušavši se u različitim glazbenim (pod)žanrovima elektroničke glazbe, možda je i najpoznatiji po svojim mixevima elektroničke house ili lounge glazbe primjerene uživanju u ljetnim mjesecima, na plažama uz koktele i dobru vibru.

To ne znači da – ako publika to bude tražila – Mastermix nije u stanju i ‘opasno zapržiti” pozivajući goste na ples!

Party otvorenja u S Baru na Preluku počinje u 20 sati, očekuje se odlična zabava do kasnih noćnih sati, ako ne i do – jutarnjih!

Iz S Bara najavljuju još primamljivih glazbenih nastupa na prekrasnoj plaži ispod S-zavoja, o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti.

Podsjetimo, svake subote od 9 sati svi zainteresirani mogu besplatno sudjelovati u funkcionalnim treninzima a prije treninga S bar časti sve sudionike besplatnom kavom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari