BB Anezi Antoniju uz čašicu medice: ‘Ja sam pojela g….isto kao moj kolega i sustanar Antonio’

Nakon što je Big Brother stanarima dao vrijeme za opuštanje uz čašicu alkohola, vrlo brzo su proradile emocije koje nisu mogli suspregnuti Anezi i Antonio.

Zato su se odlučili jadati jedno drugome i iznijeti svoje ‘ljubavne’ probleme koje imaju zbog svojih simpatija Luke Roka i Lucije.

‘Nemoj da ti padne napamet da se ljubiš i maziš s nekim’, prepričavala je Anezi što su joj rekli prijatelji prije nego je ušla u kući. ‘Vi ako nađete nekog u koga ću se ja zaljubiti, ja ću vama prepisat moj stan’, nastavila je Anezi objašnjavati što je odgovorila prijateljima dajući naslutiti da se nije nadala da će joj se netko od sustanara toliko svidjeti.

‘Stvarno mi se svidio, šta da ja sad tu radim? Ja sam pojela g…., isto kao moj kolega, sustanar Antonio jer smo bili emotivci i iskreni’, kazala je Anezi gledajući u Antonija, a njemu nije dugo trebalo da se nadoveže sa svojim problemima. ‘Jesi ti vidjela kako je ona meni rekla da će se plakati i ići Big Brotheru’!, kazao joj je Antonio opisujući Lucijino ponašanje. ‘Ja sam tebi rekla – vaginalna ucjena!’, komentirala je Anezi.

Jesu li Anezi i Antonio u jedno drugome pronašli rame za plakanje i kuda ih je odvelo ‘ljubavno kukanje’, te što su na kraju zaključili vezano uz svoje simpatije, ne propustite pogledati večeras od 21.30 sati, na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari