BEZ DLAKE NA JEZIKU

Video | NA KAUČU: Biljana Herceg “Nije lako biti i mama i tata!”

Epizoda po epizoda i popularni riječki podcast stigao je do kraja svoje druge sezone. Nakon ljetne pauze u planu je treća sezona u kojoj će nas opet čekati mnoštvo različlitih zanimljivih osoba. Pratite NA KAUČU by Vedrana Lisica na FacebookuInstagramu i naravno na YouTubeu.
Gošća posljednje epizode ove sezone je Riječanka Biljana Herceg, zabavno žensko biće, bez “dlake na jeziku”…jedna od najuspješnijih ako ne i najuspješnija TikTokerica u Rijeci, Instagramerica s pravim followersima, koja se ne libi progovarati o lažno velikim profilima i lažnim influencerima, a svoju publiku zabavlja humorističnim videima.
Biljana je medicinska sestra, za koju kažu “stroga ali pravedna”, a kod kuće je i mama i tata.
O izazovima samohranog roditeljstva poslušajte otvoreno i iskreno u ovoj epizodi. Osim toga pričamo i o tome kako je stigla do skoro 30 000 followera na TikToku i kakve veze su imali hejt komentari s time?
Ima li često ulete u inbox i što je najluđe što joj je netko ikad poslao? Kako djetetu ograniči mobitel i sadržaje koji nisu za njenu dob?
Posljednju epizodu ove sezone pogledajte OVDJE:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari