NA KAUČU by Vedrana Lisica

NA KAUČU Ćiro Blažević: Na Kolindu se svi pale, od Putina nadalje!

Život je nešto najdragocjenije i treba ga iskoristiti maksimalno – rekao je Miroslav Ćiro Blažević u svom gostovanju u podcastu NA KAUČU voditeljici i autorici Vedrani Lisica

Riječ je o prvoj epizodi već druge sezone popularnog podcasta koji je već ugostio brojne poznate i manje poznate, ali zanimljive, goste.

U novoj sezoni gosti sjede u nešto drugačijem ambijentu od onog u prvoj sezoni, između ostalog i na velikom ljubičastom kauču kojeg je za potrebe emisije napravila tvrtka Ritex d.o.o.

Koncept emisije ostaje isti uz neke novitete poput gostujućeg komentatora.

Trener svih trenera, koji će u veljači navršiti 86 godina reflektirajući na svoj dosadašnji život istaknuo je kako sreću treba isprovocirati i kako to ne znači sjediti i čekati da ti se nešto dogodi.

Također, istaknuo je kako mu je disciplina oduvijek bila važna, a kako mu je posebno bitno bilo u reprezentaciji stvoriti dobar ambijent i povezanost među igračima.

Osim što se dotaknuo priče o djetinjstvu u neimaštini te borbi za posao u Švicarskoj, Ćiro Blažević je ispričao i zanimljivu anegdotu kako je svojevremeno, za vrijeme Tuđmana bio ministar na 20 minuta.

Komentirao je politiku, komentirao je povik “Ćiro pederu” a komentirao je i spornu situaciju u kojoj je Rijeka izgubila prvenstvo 1999. godine.

U već prepoznatljivom ILI – ILI segmentu Ćiro je morao birati među legendarnim vatrenima, među trenerima NK Rijeke ali i između Kolinde Grabar Kitarović i Jadranke Kosor.

Je li ikad igrao namještenu utakmicu morao je pak odgovoriti u dijelu NIKAD NISAM.

Pogledajte epizodu i pretplatite se na YouTube kanal NA KAUČU by Vedrana Lisica:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari