ZAVODNIK IZ BB KUĆE: Obožavateljice na Facebooku šarmira svojom glazbom, ali i mudrim mislima o ljubavi i životu

Prije nego je ušao u BB kući, ovaj ‘zadarski Bradley Cooper’ je na svojoj Facebook stranici objavljivao različite mudre poruke

Zadranin Branimir Kamber je nakon ulaska u Big Brother kuću brzo privukao pažnju ukućanki, ali i gledateljica ispred malih ekrana.

Ovaj 31-godišnjak se bavi glumom, a mnogima je poznat iz reklama. Naime, do sada se pojavio u njih više od 40, a tijekom svoje šarolike karijere snimio je i album pod nazivom ‘Inat’. Snimio je i spot za pjesmu “www.ja.com” u kojem mu gostuje bivši mister Mario Anić Kremić.

Osim glume i pjevanja, Branimira zanimaju i putovanja i pisanje, a za sebe kaže da je društven, tvrdoglav, radišan.

https://www.youtube.com/watch?v=17b6lQfQKkE

Prije nego je ušao u BB kući, ovaj ‘zadarski Bradley Cooper’, kako su ga već prozvali, je na svojoj Facebook stranici objavljivao mudre poruke o glazbi, ljubavi i ženama, ali i razne šaljive dosjetke.

Branimir kaže da se za sudjelovanje u Big Brotheru odlučio da bi bio primjer mladim i ‘malim’ ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami, a plan mu je do pobjede doći iskrenošću i poštenjem.

Osobina kojom će se isticati u odnosu na druge stanare biti će socijalna inteligencija, a najviše će mu u Kući nedostajati njegova baka Maša i privatnost.

kamber1

Najhrabrija stvar koju je u životu učinio bila je ta što je proputovao šest kontinenata, a najneugodnija situacija bila mu je prvi poljubac.
Vijesti.hr
Foto: Facebook

kamber2 kamber3 kamber4 kamber5 kamber6 kamber7 kamber8

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari