BLISKI SUSRET S HORVATINČIĆEM: ‘Divljački je uletio i pretekao tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme’

Foto: Ilustracija (Sanjin Strukic/PIXSELL)

“Idem zakoračiti na pješački, kad u suprotni trak divljački ulijeće crni džip i pretječe tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme”, naveo je čitatelj

Čitatelj Dubrovačkog dnevnika danas je imao bliski susret s Horvatinčićem:
‘Korumpirana državo, goni se’, napisao je na svom Facebook profilu čitatelj Dubrovačkog dnevnika.

Naime, on je jučer u Zagrebu, točnije na križanju Ilice i Frankopanske, imao bliski susret s Tomislavom Horvatinčićem.

“Idem zakoračiti na pješački, kad u suprotni trak divljački ulijeće crni džip i pretječe tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme”, naveo je čitatelj te dodao kako je za volanom bio “slobodni masovni ubojica s vozačkom dozvolom”.

Aludirao je na Horvatinčića koji je odlukom suda nedavno nepravomoćno oslobođen svih optužbi u slučaju kada je 2011. godine gliserom naletio na jedrilicu i u teškoj pomorskoj nesreći skrivio smrt talijanskih supružnika.

Horvatinčić je 1980. godine usmrtio i Mandu Vučković na pješačkom prijelazu u Zagorskoj ulici u Zagrebu za što je dobio šest mjeseci kazne, a vozačka mu nije bila oduzeta.

Sljedeća nesreća sa smrtnim posljedicama, 1989. dogodila se na Aleji Bologne u Zagrebu kada je poginula Nada Petrović, a 2009. godine terencem se zaletio u automobil u kojem je bila četveročlana obitelj. Na sreću, ozbiljnijih ozljeda nije bilo.
Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari