Riječki kafić cijenu kave spustio na 6,11 kuna u znak podrške učiteljima

“Nije u redu da od cijelog ovog bezobrazno rastrošnog i neefikasnog državnog aparata se štedi baš na profesorima”, napisali su u svojoj objavi na Fecebooku

Riječki Nemo Pub jučer se na na zanimljiv način uključio u prosvjed prosvjetnih djelatnika za veće oplaće i bolje uvjete rada.

U objavi na svome Faceboook profilu napisali su kako smanjuju cijenu espresso kave i pozvali pratitelje da iskažu svoje miš.ljenje o zahtjevima prosvjetara.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

U znak podrške učiteljima, Nemo Pub će imati cijenu od 6,11 kn za espresso (koliko je traženo povećanje koeficijenta za plaće) do kraja štrajka, umjesto dosadašnjih 8 kn.

Nije u redu da od cijelog ovog bezobrazno rastrošnog i neefikasnog državnog aparata se štedi baš na profesorima, čija je odgovornost u društvu nepravedno podcijenjena.

Da čujemo, što Vi mislite, gdje treba uskratiti novce prije svega?“, napisali su i izazvali veliko zanimanje pratitelja koji su objavu lajkali gotovo 2.000 puta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari