SPORNA SNIMKA

Škola otpustila atraktivnu profesoricu; Klinci pronašli njezin erotski video!

Snimku je prva među učenicima ugledala jedna djevojčica šestog razreda osnovne škole

Viktoria Kaširina, 23-godišnja profesorica ruskog jezika i književnosti podrijetlom iz Novosibirska, otpuštena je nakon što su klinci na Instagramu pronašli njezin erotski video u kojemu izvodi striptiz i zanosno pleše.

Snimku je prva među učenicima ugledala jedna djevojčica šestog razreda osnovne škole koja je o svemu obavijestila svoju majku, a koja je učiteljici uputila ljutitu poruku i od nje zatražila da video hitno ukloni ili da “zaključa” svoj profil na spomenutoj društvenoj mreži.

Nakon što je Kaširina to odbila učiniti, slučaj je završio ispred uprave škole, a društvo je uz blagoslov ravnatelja i osnivača akademije naposljetku odlučilo da je djevojci najbolje uručiti otkaz.

Tako je karijera Kaširine u toj privatnoj online moskovskoj školi naprasno završila, a odvjetnici Mihail Žukov i Inessa Rjabinina upozorili su da djevojka ima jako male šanse ispred suda ako se odluči na tužbu.

Kaširina je u međuvremenu profil na Instagramu obrisala, a za list Komsomolskaja Pravda kazala je sljedeće:

“Plesom oko šipke se bavim već nekoliko godina i dugo sam maštala o tome da snimim takav spot. Video, dakako, nije bio namijenjen učenicima.

Majku i njezinu kćer sam blokirala, ali očito prekasno jer je predmet završio ispred uprave.

Otkaz smatram apsolutno nepravednim jer nisam učinila ništa što je bilo u suprotnosti s pravilima mog ugovora o radu. A što se nemoralnog ponašanja tiče, na temelju čega sam dobila otkaz, to je vrlo apstraktan koncept”, kazala je Kaširina, dok portal Life priči dodaje da mlada dama više nije sigurna hoće li uopće nastaviti karijeru prosvjetne radnice, prenosi Net.hr.

Spornu snimku možete pogledati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari