SLUŽBENA ZABILJEŠKA

Vozač autobusa u šoku: ‘Gospodin je popio dezinficijens i rekao da mu to nije prvi put’

Foto: Vijesti.hr/PIXSELL

Vozač je na kraju smjene napisao zabilješku o svom radnom danu

Dobili smo fotografiju zanimljivog sadržaja iz Zapisnika vozača ZET-ova autobusa. Vozač je, naime, na kraju smjene napisao zabilješku o svom radnom danu.

A ono što je taj dan doživio, zasigurno će pamtiti.

U rubrici ”primjedba vozača” je zapisao:

”U polasku sa Svetica u 10.10 sati na nekoj od stanica ušao je gospodin te je isti prilikom dolaska na Kaptol, otvorio sredstvo za dezinficiranje ruku te popio isto. Koliko količinski, ja to ne znam. Kada sam mu rekao da je to opasno, da zašto to radi, odgovorio je da je on to već konzumirao i otišao. O svemu obaviješten centar.”

Iako kod nas nije službeno zabilježen slučaj trovanja dezinficijensom, u SAD-u je zbog dezinficijensa bilo problema.

Naime, nakon što je Donald Trump na konferenciji za medije u Bijeloj kući izjavio “da dezinficijensi ubijaju virus u jednoj minuti” pa upitao javnozdravstvene stručnjake u Stožeru: ”Postoji li način da se učini nešto takvo, da se ubrizga dezinficijens u tijelo?”

Zatim je rekao da se to treba provjeriti s liječnicima, ali da njemu to “zvuči zanimljivo”.

Liječnici, zdravstveni stručnjaci i proizvođači sredstava za čišćenje su nakon te izjave američkog predsjednika pozvali građane da ne piju niti si ubrizgavaju sredstva za čišćenje kako bi se riješili virusa.

Ipak, zdravstvene službe Illinoisa su zaprimile znatno više poziva zbog trovanja sredstvima za čišćenje otkako je američki predsjednik iznio svoje mišljenje o takvom načinu ”liječenja”.

Jedna osoba je zvala zdravstvene službe nakon što si je ulila deterdžent u sinuse, a druga je grgljala mješavinu izbjeljivača i vode za ispiranje usta, donose Vijesti.hr.

Sanja Petrović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari