ZA NE POVJEROVATI Vlasnik konobe u Istri pršut za goste drži u – zahodu

Pršutu je hladnije u WC-u i neka stoji tu, tvrdi vlasnik. O svemu je jedna zaposlenica telefonom izvijestila i porečku sanitarnu inspektoricu

Dva Talijana, otac i sin, nedaleko od Poreča drže konobu u kojoj se nude raznorazni istarski specijaliteti. U ponudi je i istarski pršut koji vlasnik na stol ne donosi iz kuhinje, piše 24 sata.

Naime, oni drže pršut, ne biste, vjerovali u WC-u. Šokirani zaposlenici fotografirali su pršut i upozorili vlasnika na neprimjerenost čuvanja pršuta u sanitarnom čvoru. No vlasnik se na primjedbe nije dao zbuniti.

“Pršutu je hladnije u WC-u i neka stoji tu”, izjavio je, a jedna zaposlenica konobe svojim starim gostima, kada su naručili pršut, nije imala srca ponuditi onaj iz zahoda.

O svemu je jedna zaposlenica telefonom izvijestila i porečku sanitarnu inspektoricu, koja se, po priči naše sugovornice, na sve samo dobro nasmijala.

“Da, bila je neka prijava, ali vam o tom slučaju ne mogu išta govoriti”, rekla je kratko porečka sanitarna inspektorica Dora Ivančić uputivši nas na svoje šefove u Rijeci, koji o slučaju, na naš upit, još šute, piše 24 sata.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari